PHOTOGRAPHY

Welkom op Diana Vellema Photography! Fotografie is al jaren een passie van mij. Ik ben ooit begonnen met concertfotografie maar inmiddels richt ik me op meerdere soorten fotografie. Een paar daarvan zijn het maken van portretten en het vastleggen van speciale momenten.

Het is lastig om je op je gemak te voelen tijdens een fotoshoot, ik neem daarom altijd rustig te tijd om samen te kijken naar de mogelijkheden en waar jij je het prettigst bij voelt. Ik zorg ervoor dat je zo ontspannen mogelijk op de foto staat. :)

Voor mij is er niks mooier dan bij dierbare momenten aanwezig te mogen zijn en vervolgens de tijd even stil te zetten door dat ene speciale moment vastleggen met mijn camera.

Het spelen met licht, de elementen en vaak niet vooraf weten hoe een locatie er uit ziet. Dat zorgt voor een ongedwongen sfeer en maakt een foto puur en uniek.

Ook bied ik grafische ondersteuning aan bij het ontwerpen van fotoboeken, geboortekaartjes of andere leuke projecten. Op mijn site vind je enkele voorbeelden mocht je nieuwsgierig zijn geworden.

Tot snel!